Προφίλ

Η HyperHosting είναι μία εταιρία που μπήκε δυναμικά στον τομέα παροχής υπηρεσιών web hosting το 2001, προσφέροντας ποιοτικά πακέτα web hosting χωρίς άσκοπες και υψηλές χρεώσεις. Διανύοντας το 22ο έτος λειτουργίας, πλέον το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει αναπτυχθεί. Οι πελάτες μας δεν είναι απλώς ένας αριθμός, καθώς προσπαθούμε να αναπτύξουμε μία ιδιαίτερη σχέση μελετώντας τις απαιτήσεις τους και προσφέροντας υπεύθυνες λύσεις.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες, επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές. Ακόμη και σε περίπτωση που οι ανάγκες είναι εξειδικευμένες, μπορούμε να προτείνουμε tailored-to-fit λύσεις οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των ιδιαίτερων αναγκών του πελάτη.

Οι κυριότερες δραστηριότητες μας είναι:

  • Παροχή φιλοξενίας (Web Hosting) σε servers στην Ελλάδα και τη Γερμανία
  • Online κατοχύρωση ονόματος (Domain Registration)
  • Παροχή Cloud Server σε ιδιόκτητο εξοπλισμό
  • Ενοικίαση Dedicated Server (standalone / clustered)
  • Φιλοξενία εξοπλισμού πελατών (Colocation) με φυσική πρόσβαση
  • Κατασκευή custom εφαρμογών και σελίδων (Web Development/Web Design)
  • Παροχή πακέτων μεταπωλητών για Web Hosting
  • Έκδοση SSL certificates
  • Παροχή αδειών cPanel/WHM

Διατηρούμε 3 rack στο datacenter της United Group στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αθήνα μέσα από τα οποία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα.

Τεχνογνωσία

Η ομάδα της HyperHosting απαρτίζεται από System Administrators και όχι από απλή τεχνική υποστήριξη πρώτου επιπέδου. Εχουμε τον δικό μας εξοπλισμό τον οποίο έχουμε στήσει από μηδενική βάση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι γνωρίζουμε τη δομή του (είτε σε θέμα hardware είτε σε θέμα software) και μπορούμε να παρέχουμε άμεση και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Έχοντας αντιμετωπίσει χιλιάδες support cases μέχρι τώρα, έχουμε αναπτύξει μία τεχνογνωσία η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε χωρίς χάσιμο χρόνου.

Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη μέσω του 2118000000 ώστε να μας νιώθετε δίπλα σας, ανεξαρτήτως της περιοχής οπου βρίσκεστε. Επίσης παρέχουμε τεχνική υποστήριξη μέσω του HelpDesk μας ωστε να μπορούμε να απαντάμε στις ερωτήσεις σας ή να λύνουμε τα προβλήματα σας, χωρίς να περιοριζόμαστε σε εργάσιμες ημέρες και ώρες!

Έχοντας αντιμετωπίσει περισσότερα από 40000 support incidents τα τελευταία έτη, έχουμε καταλάβει οτι οι περισσότερες απορίες είναι κοινές μεταξύ των πελατών. Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει και αναπτύσσουμε συνέχεια μία online γνωσιολογική βάση προσβάσιμη μέσω του Helpdesk, προκειμένου να μπορείτε να δείτε από πριν αν το ερώτημα σας έχει ήδη απαντηθεί. Δίνοντας λύση στα προβλήματα με εικόνες και αναλυτικά βήματα είναι κάτι που πραγματικά κάνει τη διαφορά!

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner