Νέα πακέτα hosting

10 Αυγούστου 2010

Η οικονομική κρίση η οποία έχει έρθει κάνει δύσκολη την επιλογή αξιόπιστης φιλοξενίας ειδικά εφόσον οι ανάγκες αυξάνονται, για αυτό ανακοινώνουμε νέα πακέτα φιλοξενίας τα οποία δίνουν περισσότερο χώρο, περισσότερη μηνιαία κίνηση σε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμή!

Τα νέα πακέτα αφορούν φιλοξενία σε Γερμανικούς servers επιτυγχάνοντας έτσι πολύ καλύτερη τιμή στο traffic, κέρδος το οποίο το περνάμε σε εσάς. Τα νέα πακέτα εχουν ως εξής:

SILVER: 1GB χώρος, 75GB traffic με 5 ευρώ το μήνα!
GOLD: 2GB χώρος, 100GB traffic με 7,50 ευρώ το μήνα!
PLATINUM: 5GB χώρος, 250GB traffic με 12,50 ευρώ το μήνα!
PREMIUM: 10GB χώρος, 500GB traffic με 22,50 ευρώ το μήνα!

Τα πακέτα φιλοξενίας στην Ελλάδα (Starter, Standard, Advanced, Professional) θα συνεχίσουν να παρέχονται (ένας από τους λόγους που μας προτιμήσατε είναι η φιλοξενία στην Ελλάδα), απλά πλέον δίνουμε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε δεν επιθυμεί την διαφορά του ελληνικού hosting να μεταβεί σε κάποιο άλλο πακέτο με μικρότερο κόστος.

Αν επιθυμείτε να μεταφερθείτε σε κάποιο από τα νέα πακέτα μας θα πρέπει να μας ανοίξετε ενα ticket στο Helpdesk ζητώντας την μεταφορά. Σημειώστε οτι μπορείτε να μεταφερθείτε σε πακέτο μεγαλύτερης αξίας οποιαδήποτε στιγμή καταβάλλοντας τη διαφορά, ενώ σε περίπτωση μικρότερου πακέτου η διαφορά που θα προκύψει θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας σε μήνες φιλοξενίας.

Αύριο γιορτάζουμε τα 9 έτη λειτουργίας (11/08/2001-11/08/2010). Θέλουμε να ελπίζουμε οτι θα υπάρχουμε για πολλά έτη ακόμη προσφέροντας τίποτα λιγότερο από ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σε υπηρεσίες και πάντα στο πιο τίμιο κόστος!

 

επιστροφή

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner