Αλλαγή πακέτων

8 Οκτωβρίου 2013

Στα πλαίσια των συνεχών αναβαθμίσεων των υπηρεσιών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε τις αλλαγές που έχουμε κάνει στα πακέτα φιλοξενίας μας! Οι αλλαγές θα έχουν φανεί σε όλα τα πακέτα έως το τέλος της ημέρας!

Απεριόριστα e-mail accounts, βάσεις δεδομένων και subdomains

Από σήμερα καταργούνται τα όρια σε e-mail λογαριασμούς, MySQL βάσεις, subdomain και mailing lists τα οποία υπήρχαν στα πακέτα μας! Ολα τα πακέτα θα έχουν απεριόριστα e-mail, MySQL βάσεις, subdomains και mailing lists! Να αναφέρουμε ότι τα resources θα πρέπει να αφορούν χρήση του website που φιλοξενείται στην HyperHosting (όχι πχ χρήση των βάσεων για σύνδεση από άλλο server).

Δωρεάν Addon Domains σε κάθε πακέτο

Μία χρεώσιμη υπηρεσία πλέον παρέχεται δωρεάν! Σε όλα τα πακέτα μας, προσθέτουμε τη δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν addon domain! Τα addon domains σας δίνουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ένα δεύτερο δικό σας site στον πακέτο σας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος! Τα addon domains που παρέχουμε δωρεάν έχουν ως εξής:

Starter, Silver: 1 addon domain (η φιλοξενία πλέον είναι για 2 sites!)
Standard, Gold: 3 addon domains (η φιλοξενία πλέον είναι για 4 sites!)
Advanced, Platinum: 5 addon domains (η φιλοξενία πλέον είναι για 6 sites!)
Professional, Premium: 10 addon domains (η φιλοξενία πλέον είναι για 11 sites!)

Καθώς τα addon domains μοιράζονται πόρους από το κύριο site σας (χώρο, e-mail κλπ) και καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία που υπάρχουν ανεβασμένα, η χρήση των addon domains θα πρέπει να γίνεται μόνο σε δικά σας sites (όχι για μεταπώληση). Για φιλοξενία site που δεν είναι δικό σας (οπότε θέλετε να μην έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας) θα πρέπει να πάρετε ξεχωριστό πακέτο φιλοξενίας. Εδώ να αναφέρουμε ξανά πως το ολικό backup το οποίο παίρνουμε, σε περίπτωση επαναφοράς του θα επαναφέρει τα περιεχόμενα από όλα τα sites που έχει σαν addon domains ο κεντρικός λογαριασμός.

Πελάτες οι οποίοι είχαν ενεργή την υπηρεσία με χρέωση, έχουν λάβει πίστωση στον λογαριασμό πελάτη για το διάστημα της υπηρεσίας που έχει μείνει ατιμολόγητη. Στην επόμενη ανανέωση της φιλοξενίας τους, θα αφαιρεθεί το εν λόγω ποσό από το κόστος της ανανέωσης!

Περισσότερη κίνηση στο πακέτο Starter

Πλέον η κίνηση που περιλαμβάνεται στο πακέτο Starter αυξάνεται από 2GB σε 5GB, δίνοντας σας έτσι περισσότερη ελευθερία στη φιλοξενία του site σας!

 

επιστροφή

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner