Νέο site - Νέες υπηρεσιες!

14 Μαρτίου 2014

Μετά από εκτενές beta testing (καθώς η αλλαγή γίνεται και στο σύστημα διαχείρισης ονομάτων) το οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο site καθώς και τις νέες υπηρεσίες μας!

Νέο site

Η κατασκευή του διατήρησε τα χρώματα του λογοτύπου μας. Καθώς παρουσιάζονται νέες υπηρεσίες, ήταν αναγκαίος ο επανασχεδιασμός του site ώστε να μπορούμε να τις παρουσιάσουμε όλες.

Cloud Servers

Χρειάστηκαν δοκιμές μηνών (από τον Αύγουστο 2013) προκειμένου να μπορέσουμε να παρέχουμε την εν λόγω υπηρεσία με υπευθυνότητα. Εγιναν εκατοντάδες δοκιμές και διάφορα σενάρια disaster ώστε να ελέγξουμε τη σταθερότητα της υπηρεσίας πριν βγει αυτή live. Πλέον με τα νέα πακέτα Cloud Server όλοι μπορούν να αποκτήσουν έναν server στην Ελλάδα, χωρίς το κόστος το οποίο υπήρχε έως τώρα στο bandwidth αλλά διατηρώντας τα πλεονεκτήματα της φυσικής παρουσιάς στη χώρα μας! Διαβάστε περισσότερα εδώ και διαμορφώστε τον δικό σας cloud server ή επιλέξτε ένα από τα preconfigured πακέτα με έκπτωση έως 45% από την τιμή του configurator!

SSL Certificates

Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε certificates από διάφορες εταιρίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Δώστε ώθηση στην εμπιστοσύνη των πελατών σας αποκτώντας το SSL certificate για το site σας!

Σύστημα διαχείρισης domain

Πλέον στο νέο σύστημα έχετε τη δυνατότητα να κερδίζετε bonus 5 ευρώ μεταφέροντας το domain σας στη HyperHosting!

Δωρεάν cloud server

Εχετε περισσότερα από 100 domains στον λογαριασμό σας; Σας δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ έναν cloud server για τη φιλοξενία τους σας ένα ευχαριστώ για τη προτίμηση σας σε εμάς!

 

επιστροφή

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner