Αναβάθμιση Mail Manager

12 Αυγούστου 2003

Αναβάθμιση του Mail Manager

Ο τρόπος πρόσβασης στον mail manager παραμένει ο ίδιος, επιλέγοντας το εικονίδιο "Mail Manager" από το control panel σας. Όλοι οι λογαριασμοί e-mail που υπάρχουν ήδη στο site σας θα παραμείνουν ως έχουν. Το interface έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά διατηρεί το εύχρηστο περιβάλλον.

Υποστήριξη IMAP λογαριασμών

O νέος mail manager επιτρέπει τη δημιουργία νέων λογαριασμών βασισμένων στο πρωτόκολλο IMAP, μαζί με το POP. Ιδανικό για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά, το IMAP (Internet Message Access Protocol) επιτρέπει την πρόσβαση στο e-mail σας από διάφορους mail clients που δεν υποστηρίζουν POP πρωτόκολλο. Να σημειωθεί οτι ένας λογαριασμός δεν μπορεί να χρησιμοποιεί και IMAP και POP ταυτόχρονα: θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού. Για περισσότερες πληροφορίες για το IMAP, ανατρέξτε στα παρακάτω link:

http://www.imap.org
http://www.coruscant.demon.co.uk/mike/imap/basics.html

Διαχείριση mailing lists

Ο νέος mail manager έχει ένα ολοκληρωτικά νέο εργαλείο διαχείρισης των mailing lists σας, επιτρέποντας την πρόσθεση, επεξεργασία και διαχείριση των λιστών σας.

SpamGuard

Τα αυτόκλητα μηνύματα (spam mails) είναι χάσιμο χρόνου. Τώρα θα μπορείτε να ορίζετε λέξεις-κλειδιά που εφόσον τις περιλαμβάνει το μήνυμα, θα μπλοκάρεται από το mailbox σας χωρίς να σας ενοχλεί. Ενεργοποιήστε το SpamGuard επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο από το control panel, και θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις λέξεις-κλειδιά καθώς και τη συμπεριφορά του mail server σας σε περίπτωση που λάβει τέτοιο μήνυμα, από την επιλογή "Mail Manager" του control panel, στη στήλη "Security Control".

Quarantine

Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει ωστε να αποτρέψετε e-mails με πιθανά μολυσμένα αρχεία να φτάσουν στον υπολογιστή σας. Μπορεί να ρυθμιστεί ωστε να φιλτράρει e-mails που περιλαμβάνουν συνημμένα αρχεία με συγκεκριμένα extensions (πχ .pif). Προσοχή: Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν μπορεί να σβήσει ιούς, ούτε έχει σαν σκοπό να αντικαταστήσει το antivirus σας. Είναι μία υπηρεσία που θα σας παρέχει μεγάλη βοήθεια στην πρόληψη της πιθανότητας άπειροι χρήστες σας να κατεβάζουν ιούς. Μπορείτε να διαχειρίζεστε το Quaranteen από την επιλογή "Mail Manager" του control panel στη στήλη "Security Control", αφού πρώτα το ενεργοποιήσετε επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο από το control panel σας.

 

επιστροφή

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner