Εναρξη φιλοξενίας σε Ελληνικό server

23 Δεκεμβρίου 2003

Στόχος μας -από την αρχή- είναι να σας παρέχουμε τις πληρέστερες υπηρεσίες hosting που υπάρχουν στην αγορά. Στα πλαίσια της πραγματοποίησης αυτού του στόχου, σημειώναμε τις ανάγκες αλλά και τις παρατηρήσεις σας, με σκοπό την αξιολόγηση και πραγματοποίηση τους. Το 2003 μας βρήκε με διπλασιασμό του χώρου στα πακέτα, με αύξηση των παρεχομενων υπηρεσιών (Spam protection, Error manager, Invision powerboard, Guestbook και πολλά ακόμη προγράμματα). Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, από σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ωστε να σας ανακοινώσουμε την δυνατότητα φιλοξενίας σας στην Ελλάδα χωρίς καμία αλλαγή στην οικονομική πολιτική μας.

Από σήμερα λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε το site σας να φιλοξενείται στην Αμερική ή στην Ελλάδα! Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα υπέρ και τα κατά των νέων πακέτων, σε σχέση με τα τωρινά πακέτα:

Πλεονεκτήματα
-Ταχύτερη εμφάνιση του site σας
-Ακόμη μεγαλύτερο uptime (ακόμη και αν πέσει το link με το εξωτερικό του παροχέα σας (όπως είχε γίνει με το σεισμό στην Αλγερία), το site σας θα εμφανίζεται (θα περνάει μέσα από το AIX)
-Εξάλειψη των μηνυμάτων "you already have an active pop session" στο mail σας
-Πιο ελαφριά λειτουργία του site σας, καθώς θα φιλοξενείται σε ολοκαίνουριο Pentium4 2.66GHz!
-Δυνατότητα subdomains και FTP users (αναλόγως το πακέτο)
-Αύξηση του παρεχόμενου bandwidth (αναλόγως το πακέτο)
-Δυνατότητα ορισμού quota ανά mailbox
-Χρήση πολλαπλών MySQL βάσεων (αναλόγως το πακέτο)


Μειονεκτήματα
-Κατάργηση της ξεχωριστής IP ανά χρήστη (εκτός του πακέτου Professional --- Οι περισσότερες εταιρίες hosting παρέχουν πακέτα με κοινές IP)
-Κατάργηση της ASP

Οι Ελληνικοί servers χρησιμοποιούν το cPanel. Είναι ένα αρκετά δυναμικό εργαλείο και εύκολο στην εκμάθηση!

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά για τα πακέτα για του ελληνικού server θα έχουν ως εξής:

Starter
Δεν αλλάζει τίποτα

Standard
2 subdomains
3 FTP users
+2 MySQL databases (3 σύνολο)

Advanced
5 subdomains
10 FTP users
+4 MySQL databases (5 σύνολο)
+2GB μηνιαία κίνηση δεδομένων (7GB σύνολο)

Professional
Απεριόριστα subdomains Απεριόριστους FTP χρήστες +9 MySQL databases (10 σύνολο)
+13GB μηνιαία κίνηση δεδομένων (20GB σύνολο)


Για τη μετάβαση από το πακέτο σας στο αντίστοιχο του Ελληνικού server επικοινωνήστε μαζί μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ούτε για τη μεταφορά, ούτε για την μετέπειτα ανανέωση!!!

Οι μεταπωλητές μας συνεχίζουν κανονικά στον server στο εξωτερικό. Ενδέχεται να βγεί κάποιο πακέτο για μεταπώληση, αλλά δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ακόμη

Τον Ιανουάριο θα ενταχθούν και νέες παρεχόμενες υπηρεσίες για μεγάλους πελάτες (ενοικίαση server στην Ελλάδα, χώρου για server κλπ). Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

επιστροφή

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner