Προγραμματισμένη συντήρηση

11 Σεπτεμβρίου 2015

Στα πλαίσια της ανταπόκρισης στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, σας ανακοινώνουμε πως στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά ολόκληρου του εξοπλισμού μας από το datacenter του Αγίου Στεφάνου Αττικής που φιλοξενείται τώρα, στο state-of-the-art datacenter της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της FORTHnet.

Η διάρκεια της προγραμματισμένης διακοπής υπηρεσίας είναι μεταξύ 00:01 - 06:59. Η διακοπή αφορά όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται στο εν λόγω datacenter (shared hosting, cloud servers, dedicated servers, colocation, domain management, κλπ). Η διάρκεια που αναφέρεται είναι η μέγιστη προβλεπόμενη διάρκεια διακοπής της υπηρεσίας, περιμένουμε το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσίας να έχει επανέλθει αρκετά νωρίτερα. Κατά τη διακοπή δεν θα εμφανίζεται η σελίδα σας ή η υπηρεσία σας. Δεν προβλέπεται να χαθούν e-mail για το εν λόγω διάστημα, θα γίνει η λήψη τους με μία μικρή καθυστέρηση όταν η υπηρεσία επανέλθει ξανά.

Το datacenter της Ε.Χ.Α.Ε. έχει κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπόψη τα πιο αυστηρά διεθνή standards και πρότυπα υλοποίησης και είναι συμβατό με τις βασικές σχεδιαστικές αρχές του Tier-4 προτύπου κατά Uptime Institute. Πρόκειται για ένα από τα ασφαλέστερα κτίρια στην Ελλάδα, καθώς στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.  Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του καταγράφονται:

  • Συνολική επιφάνεια 1.500 τ.μ.
  • Συνολική ισχύς Η/Ζ 3,2 MVA
  • Κατασκευαστικά στοιχεία που προσφέρουν φυσική ασφάλεια. Περιμετρικό τοιχίο, οροφή και δάπεδο από οπλισμένο σκυρόδεμα 50cm παρέχοντας προστασία ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων συμβάντων.
  • Ιδιαίτερα υψηλά και αυστηρά επίπεδα φυσικής ασφάλειας (ανεξάρτητες ζώνες πρόσβασης, πολλαπλά σημεία ελέγχου και πιστοποίησης ταυτότητας του προσωπικού, προσωπικό φύλαξης 24/7).
  • Πολύ υψηλά ποσοστά διαθεσιμότητας και εφεδρείας (συμμετρική κατασκευή δύο πλήρως ανεξάρτητων/διασυνδεομένων data centers στο ίδιο κτήριο) με διπλούς χώρους υποδοχής τηλεπικοινωνιακών κυκλωμάτων της FORTHnet.
  • Αυτόματα συστήματα πυρασφάλειας, κλιματισμού και κάμερες ασφαλείας.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

επιστροφή

Close ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα
cPanel Certified Partner